Clinic för målvakter födda 2008-2012

Målvaktscamp med Real Madrid Foundation

1-2 Augusti: Stockhagens IP, Danderyd

FRM Clinics 2021 i Göteborg from CoachenEvents on Vimeo.

* * * Fåtal platser kvar * * *

Under ett par intensiva och roliga dagar får du träna med coacher från Real Madrid Foundations organisation. Du får träna med samma metodik som används i ungdomslagen i Real Madrid. Mycket fokus ligger på teknik, passningsspel och smålagsspel. 

Clinicen riktar sig till dig som satsar på fotboll och vill få lite extra träning inför hösten. Alla är välkomna till fotbollsskolan men vi ser helst att ni som anmäler er spelar på en relativt hög nivå och vill utvecklas inom fotbollen. Eftersom tempot kommer vara ganska högt och en del övningar ganska avancerade är det bra om du redan nu tränar 2-3 gånger i veckan och spelar matcher regelbundet. Fokus ligger på att ha kul och vi kan lova dig att du kommer få ett par riktig härliga dagar där du får träna tillsammans med duktiga spelare från klubbar från olika delar av landet. 

Detta blir åttonde året i rad CoachenEvents arrangerar fotbollsskolor med Real Madrid Foundation i Sverige och vi hoppas du blir lika nöjd som tidigare års deltagare!

Detta ingår

  • Ca 10 tim träning med coacher från Real Madrid Foundation
  • Träningskit från Real Madrid Foundation
  • Lunch
  • Mellanmål
  • Diplom

Preliminärt Schema

Måndag 1/8
08:30-09:30 Registering
09:30-11:30: Träning
11:30-12:30: Lunch
12.30-15.00: Träning (inkl mellis)

Tisdag 2/8
09:00-09:30: Fotografering
09:30-11:30: Träning
11:30-12:30: Lunch
12:30-15:00: Träning (inkl frukt)
15:00- Avslutning, diplomutdelning

Plats

Stockhagens IP, Danderyd

Kostnad

2.090 SEK

Boende

Kommer du från en annan ort? Under clinicen kan du bo billigt och bekvämt på Quality Hotel Friends i Solna som vi har ett specialavtal med. Läs om våra förmånliga priser och boka rum här.

Hjälptränare

Är du en erfaren fotbollstränare som vill vara med som assisterade coach under clinicen? Läs mer och anmäl ditt intresse här

Anmälan och Betalning

Du anmäler dig i formuläret nedanför och betalar direkt med kort. Önskar ni faktura tillkommer en avgift på 50 SEK. Skicka då alla anmälningsuppgifter till info@frmclinicssweden.com.

Image

Image
Hotell

Bästa boendet!

Kommer du från en annan ort? Under clinicen kan du bo billigt och bekvämt på Quality Hotel Friends i Solna som vi har ett specialavtal med.
BOKA HÄR

Camp vecka 26

Vecka 26 kommer vi arrangera ytterligare en camp med en annan Champions Leagueklubb på samma anläggning. Vi kommer presentera detta i februari. Anmäl dig på väntelistan så skickar vi dig info när du kan anmäla dig. Missa inte detta!
Anmäl intresse