Real Madrid Foundation Clinic Stockholm 30/7

Real Madrid Foundation Clinic Stockholm 30/7

Välkommen till Real Madrid Foundation clinics i Stockholm den 30-31/7. Denna clinic är öppen för barn födda 2002-2009. Barnen kommer att delas in i grupper efter sin ålder. Man spelar alltså med barn samma eller liknande ålder. Ett perfekt tillfälle att träna fotboll med en av världens främsta klubbar.

Under Real Madrid Foundation clinics får du träna med coacher från Real Madrids akademi och träffa spelare från många olika klubbar. Varje dag är det två träningspass med avbrott för lunch. Ni delas in grupper om ca 20-25 barn med en coach från Real Madrid samt 2-3 erfarna hjälptränare i varje. Du får träna med spelare som liknande ålder som sig själv. Du behöver inte hålla någon viss nivå. Real Madrid Foundation clinics är öppna för alla barn mellan 8-16 men vi vill att du som anmäler dig spelar regelbundet och vill utvecklas som spelare.

Uppdatering 17/1: Ca 67 anmälda (av 80 platser) de första 6 dagarna. Ett hett tips är att anmälda sig snabbt innan platserna tar slut...

Idrottsplatsen

Danderyds Arena (Karta) är en modern fotbollsanläggning med två 11-mannaplaner. En konstgräs och en naturgräs. Ta med skor för båda. Det är enkelt att ta sig dit kommunalt, T-banan till Mörby Centrum och därefter buss (5 min)

Boende

Nordic Choice Friends Arena

Bo bekvämt vid Arenastaden och Sveriges största shoppingscentrum. Pendeltåg till Stockholm C går precis utanför.

 Vad ingår

I avgiften ingår

  • Lunch
  • Frukt
  • Real Madrid träningsställ
  • Diplom från Real Madrid Foundation

Real Madrid Foundation clinics brukar ofta bli slutsålda flera månader i förväg så boka din plats i god tid för att vara säker på en plats.

Frågor? Kolla först vår sida för frågor och svar. Hittar du inte svaret där kan du mejla: info@frmsweden.com

Hjälptränare

Är du intresserad av att vara med som hjälptränare? Du får en unik möjlighet att under ett par dagar få jobba tillsammans med en coach från Real Madrids akademi under ett par roliga och utvecklande dagar. Anmäl ditt intresse här

Detaljer

Startar 07-30-2018 9:00
Slutar 07-31-2018 15:00
Registreringen öppnar 01-07-2018
Antal platser 80
Antal anmälda 67 [Anmälda]
Tillgängliga platser 13
Pris 1,990 SEK
Plats
Stockholm
Rinkebyvägen 4, 182 36 Danderyd, Sverige
Stockholm
1,990 SEK 13