Real Madrid Foundation Clinic - Elit Stockholm 1/8

Real Madrid Foundation Clinic - Elit Stockholm 1/8

Välkommen till Real Madrid Foundation Elit clinics i Stockholm den 1-3/8. Denna clinic öppen för barn och ungdomar födda 2002-2004 och 2005-2006. Vi spelar på Danderyd Arena strax norr om Stockholm. Denna clinic riktar sig till spelare som satsar på fotboll och spelar på en hög nivå.

Tempot kommer att vara högt, grupperna lite mindre (enbart 16 platser/grupp) och varje spelare får en personlig utvärdering och tips att jobba vidare med efter clinicen från Real Madrids coach. Spelarna kommer att delas in i två grupper baserat på ålder. (t.ex 02-04 och 05-06). Elitclinicen är ett perfekt tillfälle för dig som satsar på fotboll, spelar på en hög nivå och vill få professionell träning som tar dig närmare dina personliga mål med din idrott.

Många nya anmäler sig varje dag till denna clinic. Ett hett tips är att anmälda sig snabbt innan platserna tar slut...

Idrottsplatsen

Danderyds Arena (Karta) är en modern fotbollsanläggning med två 11-mannaplaner. En konstgräs och en naturgräs. Ta med skor för båda. Det är enkelt att ta sig dit kommunalt, T-banan till Mörby Centrum och därefter buss (5 min)

Boende

Nordic Choice Friends Arena

Bo bekvämt vid Arenastaden och Sveriges största shoppingscentrum. Pendeltåg till Stockholm C går precis utanför.

 Vad ingår

I avgiften ingår

  • Lunch
  • Frukt
  • Real Madrid träningsställ
  • Personlig utvärdering av Coach från Real Madrids Akademi
  • Diplom från Real Madrid Foundation

Real Madrid Foundation clinics brukar ofta bli slutsålda flera månader i förväg så boka din plats i god tid för att vara säker på en plats.

Frågor? Kolla först vår sida för frågor och svar. Hittar du inte svaret där kan du mejla: info@frmsweden.com

Hjälptränare

Är du intresserad av att vara med som hjälptränare? Du får en unik möjlighet att under ett par dagar få jobba tillsammans med en coach från Real Madrids akademi under ett par roliga och utvecklande dagar. Anmäl ditt intresse här

Till denna emot clinic vill vi att du anger lag (nivå) samt skriver om dina ambitioner i anmälan. Detta är en clinic för spelare på hög nivå och du ska spela i akademi eller nivån under. Övriga är varmt välkomna till clinicen 30/7.

Detaljer

Startar 08-01-2018 9:00
Slutar 08-03-2018 15:00
Registreringen öppnar 01-08-2018
Antal platser 64
Antal anmälda 60 [Anmälda]
Tillgängliga platser 4
Pris 2,990 SEK
Plats
Stockholm
Rinkebyvägen 4, 182 36 Danderyd, Sverige
Stockholm
2,990 SEK 4