Real Madrid Foundation Målvaktsclinic Båstad 25/6

Real Madrid Foundation Målvaktsclinic Båstad 25/6

Välkommen till Real Madrid Foundation clinics i Båstad den 25-26/6. Denna clinic är öppen för målvakter födda 2006-2009. Kom till härliga sommarstaden Båstad där anläggningen ligger mitt i stan. Ett perfekt tillfälle att träna fotboll med en av världens främsta klubbar och samtidigt njuta av en av Sveriges populäraste semesterorter. 

Anmäl dig här

Under Real Madrid Foundation clinics får du träna med coacher från Real Madrids akademi och träffa spelare från många olika klubbar. Varje dag är det två träningspass med avbrott för lunch. Ni delas in grupper om ca 20-25 barn med en coach från Real Madrid samt 2-3 erfarna hjälptränare i varje. Du får träna med spelare som liknande ålder som sig själv. Du behöver inte hålla någon viss nivå. Real Madrid Foundation clinics är öppna för alla barn mellan 8-16 men vi vill att du som anmäler dig spelar regelbundet och vill utvecklas som spelare.

Här kan du se lite bilder från föregående års clinics.

Idrottsplatsen

Örebäcksvallens Idrottsplats som är hemmaplan för den lokala fotbollsklubben Båstads GIF har ett unikt läge mitt i centrala Båstad, med nära till ALLT. I anslutning till idrottsplatsen ligger också Båstad Sportcenter med bl.a 14 utomhus tennisbanor, padelbana, gym och restaurang. Det framgångsrika svenska U21 landslaget hade i förbindelse med U21 EM på hemmaplan 2009 sin bas under gruppspelet på Örebäcksvallen och i Båstad. Det svenska herrlandslaget hade sitt uppvärmningsläger inför EM 2016 i Båstad med boende på Hotel Riviera Strand med träningar på Örebäcksvallen.

Idrottsplatsen genomgår just nu en större utbyggnad, klart till våren 2018, där en helt ny friidrottsanläggning byggs på den gamla grusplanen mellan de 2 st 11-manna planerna. En av 11-manna planerna med natur gräs ersätts med konstgräs.

Boende

Båstad Campus Student- & Lägenhetshotell
Prisvärt boende i fräscha möblerade lägenheter med självhushåll, ett par hundra meter från Idrottsplatsen;

Hotel Riviera Strand
Familjehotellet, precis vid stranden i Båstad.

Pensionat Hjorten
Pensionat och Restaurang Hjorten är beläget i området Malen i Båstad endast 100 meter ner till havet och gångavstånd till hamnen och idrottsplatsen.

 Vad ingår

I avgiften ingår

  • Lunch
  • Frukt
  • Real Madrid målvaktströja
  • Diplom från Real Madrid Foundation

 Real Madrid Foundation clinics brukar ofta bli slutsålda flera månader i förväg så boka din plats i god tid för att vara säker på en plats. Tränarna från Real Madrid talar engelska men i varje grupp finns det flera svenska erfarna tränare som hjälper till att visa övningar och översätta när det behövs. Språket brukar aldrig vara något problem. Inte ens för de yngsta.

Du anmäler dig här genom att betala med Paypal. Har du inte Paypal skaffar du det enkelt här.

Frågor? Kolla först vår sida för frågor och svar. Hittar du inte svaret där kan du mejla: info@frmsweden.com

Detaljer

Startar 06-25-2018 9:00
Slutar 06-26-2018 15:00
Registreringen öppnar 12-04-2017
Antal platser 20
Pris 1,990 SEK
Plats
Båstad
Örebäcksvallen, 269 31
Båstad
1,990 SEK 19