REAL MADRID FOUNDATION CLINICS

Båstad 26-29/6 - Stockholm 30/7-3/8


Fotbollsclincis med tränare utvalda från Real Madrid Foundations akademi.

Välkommen till Real Madrid Foundations clinics i Sverige! Våra clinics är ett perfekt sätt utveckla barnen både fotbollsmässigt och socialt i en internationell miljö. Syftet är att introducera barnen i Real Madrids värderingar kring ledarskap, lagarbete, träning, samarbete och respekt.

 

MÅL

Vårt mål är att deltagarna har roligt och får en unik upplevelse. Att de kan förbättra sina fotbollskunskaper men också att lära sig om värderingar. Hur man kan använda idrott som en socialt medel där man utvecklas

 

TRÄNA "THE REAL WAY"

Träningsmetodiken som används i Real Madrid Foundation clinics är detsamma som det som används i Real Madrid's akademi för att träna spelare i ungdomslagen. En unik kombination av teoretisk kunskap som syftar till att uppnå specifika mål i varje träningspass. "Real Way"-träningen definierar mål och innehåll för varje träningspass beroende på barnens förmåga och efter vår spelstil. Våra tränare kommer att hålla övningar med ökande svårigheter, från enkla uppgifter till mer komplexa. Tränarna beskriver syftet med varje övning så att barnen ska förstå varför man utför dem.

 

COACHERNA

Clinicsen leds av tränare från Real Madrid Foundation med stora kunskaper i Real Madrids metodologi. Man följer samma metodik som med ungdomslagen hemma i Valdebebas. I slutet av varje clinic får varje spelare ett certifikat som visar att de genomgått träningen - "The Real Way" hos Real Madrid Foundation. Alla tränare talar engelska och det finns alltid ett antal svenska erfarna tränare med i varje grupp som hjälper till med att översätta när det behövs.

 

Våra sponsorer

Stort tack till våra sponsorer av Real Madrid Foundation Clinics

  • Audi Danderyd
  • Nickes Sportresor
  • Nordic Choice Hotel
  • Sverigetaxi